Met liefdevolle confrontaties help ik leiders in de publieke sector om hun organisatie, team of directie opnieuw uit te vinden, richting lerende ecosystemen. In lerende ecosystemen zijn medewerkers in dit soort organisaties veel gelukkiger en gezonder. Hierdoor kunnen zij de samenleving veel beter dienen. Ik laat leiders zien dat dit ook in hun organisatie mogelijk én supersimpel is. Het begint namelijk allemaal bij de leider(s) zelf.

Organisatie

Veel publieke organisaties willen meer wendbaar worden om zo beter en sneller in te kunnen spelen op veranderingen in de buitenwereld. Er zijn methoden en instrumenten die je daarbij kunnen helpen, zoals zelfsturing, hybride werken, agile werken, enzovoorts. Dat zijn allemaal mooie hulpmiddelen, maar je merkt waarschijnlijk dat de organisatie als geheel niet wendbaar wordt. Je medewerkers lijken maar geen afscheid te kunnen nemen van de oude manier van werken.

Meer informatie…

Team

Gedoe in je team. Het lijkt meer uitzondering dan regel. Zeker na het verplichte thuiswerken in de Corona-crisis hebben veel teams een knauw gehad. We hebben het dan over roddelen, spanningen onder de oppervlakte of juist (slaande) ruzies. Het klinkt misschien gek, maar je kunt mij hiervoor wakker maken. Want het geeft zo’n enorme voldoening om met zo’n team aan de slag te gaan, de sfeer te zien opbloeien, en mensen weer lol te zien hebben in hun werk.

Meer informatie…

Directie

We hebben het vaak over veranderingen in organisaties, over samenwerking in teams. Wat daarbij nog weleens vergeten wordt, is dat een directie of managementteam ook een team is. In mijn ogen het allerbelangrijkste team van de hele organisatie. Dit is meteen het meest complexe team van de hele organisatie. Want hier komen alle afdelingen, alle bloedgroepen, alle culturen van een bedrijf samen.

Meer informatie…


Contact

 

T: +316 330 450 30
E: info@eline-faber.nl

KvK: 89794796
BTW: NL865112356B01

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media