Hybride samenwerken

Hybride samenwerken

Hybride samenwerken vraagt om een andere mindset en skillset dan Teams-vergaderingen of wekelijks op kantoor zitten. Toch gebeurt dit nog vaak, waarbij we eigenlijk online kantoortje spelen. In deze whitepaper onderzoek ik het effect van hybride werken op team- en organisatiesamenwerking. Het draait niet langer om thuis- of kantoordagen, maar om diverse werkvormen. Ik help al verschillende organisaties met gedragsaspecten van hybride werken. Benieuwd naar mijn bevindingen? Download de whitepaper nu en ontdek hoe hybride werken jouw team en organisatie kan verbeteren!

In 10 stappen missie, visie, kernwaarden

In 10 stappen missie, visie, kernwaarden

Een goede missie en visie staat niet op papier, die zit in de haarvaten van de organisatie. Je voelt ‘m wel, maar je kan er met elkaar nog geen woorden aan geven. In deze whitepaper staat een werkvorm die ik vaak heb gebruikt om teams of directies te helpen die op zoek zijn naar een herijking van de missie, visie en kernwaarden van hun organisatie. Profiteer ervan! Heb je extra ondersteuning nodig? Met mijn ruime ervaring begeleid ik jullie graag in dit proces. Download de whitepaper nu en ontdek hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen!

10 manieren voor vinden van jouw kracht

10 manieren voor vinden van jouw kracht

Deze whitepaper gaat over jou persoonlijk. Het geeft je 10 verschillende manieren om voor jezelf naar boven te halen wat jou drijft, waar jij energie van krijgt en waar je talenten liggen. Want dát je het liefst wil werken vanuit je kracht, dat weet je wel. Maar niemand vertelt je hoe je je kracht kunt vinden. Ik heb er zelf lang naar moeten zoeken en ik heb veel gehad aan deze werkvormen. Jij mag er nu je voordeel mee doen. Veel plezier en succes bij het ontdekken van je kracht! Wil je direct aan de slag? Download de whitepaper nu en begin jouw reis naar persoonlijk succes!