Verandering is de enige constante. De tijd van plannen, implementeren en uitrollen is definitief voorbij. Zo dus niet. Maar hoe dan wel? Hoe zorg je ervoor dat jouw team of organisatie in kan spelen op veranderingen? Hoe krijg jij die lerende cultuur, waarin medewerkers zelf verantwoordelijkheid kunnen pakken? Ik help je daar graag bij.

Achtergrond

Met mijn achtergrond in strategisch verandermanagement en teamcoaching sta ik zowel met mijn voeten in de klei als met mijn hoofd in de wolken. Ik kan het systeem verbinden met de behoefte van een medewerker; ik kan de teamdynamiek verbinden met organisatiecultuur. Je zou bijna zeggen: het schaap met de vijf poten. Maar aangezien ik maar vier poten heb, werk ik samen met een team van professionals, van onderzoeker en gedragspsycholoog tot personal coach en moderator. Mensen waar ik de handen voor in het vuur steek. Zodat ik kan doen waar mijn kracht ligt, en jij tegelijkertijd alle expertise krijgt die je nodig hebt. Ik ben jouw Begeleider van Verandering.

Jarenlange ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring in veranderingen zoals fusies, bezuinigingen, reorganisaties en maatschappelijke vraagstukken heb ik veel geleerd over wat wél en wat niet werkt in veranderingsprocessen. Ik schreef er ook een boek over: "Praktisch veranderen, een sprong in het pierenbadje", met korte veranderverhalen die jou helpen en inspireren om gewoon op reis te gaan.

Een leven lang leren

Om mezelf scherp te houden en continu te leren van anderen, ben ik actief bij de Stichting Organisatie Leren als Chef Lerende Teams. Ook ben ik fellow bij het Instituut voor Publieke Waarden, waar ik onderzoek doe naar hoe het sociaal domein meer in een lerend systeem kan functioneren.

Meer weten?

Benieuwd naar mijn cv, opleidingen en werkervaring? Ga dan naar mijn LinkedIn account. Voeg mij toe aan je netwerk en laten we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Of plan gerust een kennismaking in.

Eline Faber - over mij

Eline Faber - Over mij

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn kracht is luisteren. Ik luister naar wat er niet gezegd wordt. Naar de woorden achter de woorden. Daardoor vind ik snel de bedoeling van de woorden. Daar zit de eerste sleutel naar verandering.

Mijn kracht is waarnemen. Ik neem met elk zintuig waar wat er gebeurt als mensen praten over verandering, of de belemmering van de verandering. Wanneer ik dat wat ik waarneem teruggeef aan de mensen geeft dat hen cruciale informatie naar de sleutel tot verandering.

Mijn kracht zijn mijn woorden. Door de woorden die ik mensen teruggeef en de manier waarop ik dat doe, breek ik door de muur heen die verandering in de weg staat. Daarmee is de derde grote blokkade van verandering doorbroken.

Van daaruit kan de verandering beginnen met stromen. Dit is de start van een mooie en moeilijke reis. Ik kan mensen vervolgens bij deze reis begeleiden. De sleutel tot verandering ligt klaar, het is nu de vraag: ga je op deze spannende reis? Of blijf je veilig thuis?

 

Contact

 

T: +316 330 450 30
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media