Sinds ik me kan herinneren ben ik al gefascineerd door verandering, hoe mensen op verandering reageren en hoe je mensen zou kunnen inspireren om te veranderen. Met ruim 20 jaar ervaring in HR, communicatie en marketing in vooral non-profit en overheidsorganisaties heb ik veel veranderingen meegemaakt. In mijn loopbaan kwam ik steeds terecht in reorganisaties, bezuinigingen, fusies, transities en andere ingrijpende veranderingen. Het was telkens mijn taak om 'mensen mee te krijgen'. Door deze ervaringen heb ik in de praktijk geleerd wat verandering met mensen doet en wat er nodig is om de verandering te kunnen laten slagen. 

Ook in mijn eigen leven heb ik geleerd van tegenslagen en wat er gebeurt als je de kop d'r veur zet, leert van tegenslagen en werkt aan wat je écht wilt veranderen in je leven. Ik ga hier niet mijn hele ziel en zaligheid op internet gooien, maar ik geef je één voorbeeld: Vanaf mijn 10e werd ik gepest en lag ik 'uit de groep'. Dat had ik natuurlijk ook wel anders gewild, maar ik heb er ook veel geleerd. Dat ik niet afhankelijk ben van anderen voor mijn eigen geluk bijvoorbeeld. Bovendien is het grote voordeel van 'uit de groep liggen' dat je leert om onafhankelijk van groepen te kijken en te denken. Die vaardigheden komen nu in mijn bedrijf juist heel goed van pas. Dus zonder dat pesten had ik nooit gestaan waar ik nu sta.  

Ik help mensen te leren werken vanuit hun kracht. Omdat ik geloof dat daar de sleutel ligt tot verandering.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen bedrijf als Begeleider van Verandering, en help ik mensen met het leren werken vanuit hun kracht. Omdat ik geloof dat daar de sleutel ligt tot verandering. Of het nu gaat om je persoonlijke ontwikkeling, of om een verandering binnen je team of organisatie, wanneer mensen doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen, dan zijn ze veel beter in staat om met veranderingen in hun omgeving om te gaan. 

Ik heb de afgelopen jaren een aantal werkvormen ontwikkeld om op een leuke en laagdrempelige manier inzicht te krijgen in jouw kracht, oftewel jouw toegevoegde waarde voor jouw klant, jouw team of jouw organisatie.

Als jouw begeleider van verandering help ik je bij je eigen ontwikkeling, zodat jij vanuit je kracht leert werken. Ik help je ook bij de verandering die je in je team, je organisatie of je omgeving wilt bereiken.

Mijn inzichten over praktisch veranderen heb ik gebundeld in een boek: Praktisch veranderen, de sprong in het pierenbadje, met korte veranderverhalen die jou helpen en inspireren om gewoon op reis te gaan.

Daarnaast heb ik twee whitepapers geschreven: 

Contact

Lankhorsterweg 24
7951 PP STAPHORST

T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief:

Social media