Sinds ik me kan herinneren ben ik al gefascineerd door verandering, hoe mensen op verandering reageren en hoe je mensen zou kunnen inspireren om te veranderen. Met ruim 20 jaar ervaring in HR, communicatie en marketing in vooral non-profit en overheidsorganisaties heb ik veel veranderingen meegemaakt. In mijn loopbaan kwam ik steeds terecht in reorganisaties, bezuinigingen, fusies, transities en andere ingrijpende veranderingen. Het was telkens mijn taak om 'mensen mee te krijgen'. Door deze ervaringen heb ik in de praktijk geleerd wat verandering met mensen doet en wat er nodig is om de verandering te kunnen laten slagen. 

Ook in mijn eigen leven heb ik geleerd van tegenslagen en wat er gebeurt als je de kop d'r veur zet, leert van tegenslagen en werkt aan wat je écht wilt veranderen in je leven. Ik ga hier niet mijn hele ziel en zaligheid op internet gooien, maar ik geef je één voorbeeld: Vanaf mijn 10e werd ik gepest en lag ik 'uit de groep'. Dat had ik natuurlijk ook wel anders gewild, maar ik heb er ook veel geleerd. Dat ik niet afhankelijk ben van anderen voor mijn eigen geluk bijvoorbeeld. Bovendien is het grote voordeel van 'uit de groep liggen' dat je leert om onafhankelijk van groepen te kijken en te denken. Die vaardigheden komen nu in mijn bedrijf juist heel goed van pas. Dus zonder dat pesten had ik nooit gestaan waar ik nu sta.  

Ik help mensen te leren werken vanuit hun kracht. Omdat ik geloof dat daar de sleutel ligt tot verandering.

Of het nu gaat om je persoonlijke ontwikkeling, of om een verandering binnen je team of organisatie, wanneer mensen doen waar ze goed in zijn en waar ze energie van krijgen, dan zijn ze veel beter in staat om met veranderingen in hun omgeving om te gaan. 

Ik heb de afgelopen jaren een aantal werkvormen ontwikkeld om op een leuke en laagdrempelige manier inzicht te krijgen in jouw kracht, oftewel jouw toegevoegde waarde voor jouw klant, jouw team of jouw organisatie.

Wat is mijn kracht? 

Mijn kracht is luisteren. Ik luister naar wat er niet gezegd wordt. Naar de woorden achter de woorden. Daardoor vind ik snel de bedoeling van de woorden. Daar zit de eerste sleutel naar verandering.

Mijn kracht is waarnemen. Ik neem met elk zintuig waar wat er gebeurt als mensen praten over verandering, of de belemmering van de verandering. Wanneer ik dat wat ik waarneem teruggeef aan de mensen geeft dat hen cruciale informatie naar de sleutel tot verandering.

Mijn kracht zijn mijn woorden. Door de woorden die ik mensen teruggeef en de manier waarop ik dat doe, breek ik door de muur heen die verandering in de weg staat. Daarmee is de derde grote blokkade van verandering doorbroken.

Van daaruit kan de verandering beginnen met stromen. Dit is de start van een mooie en moeilijke reis. Ik kan mensen vervolgens bij deze reis begeleiden. De sleutel tot verandering ligt klaar, het is nu de vraag: ga je op deze spannende reis? Of blijf je veilig thuis?

Contact

Lankhorsterweg 24
7951 PP STAPHORST

T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media