Deze whitepaper gaat over jou persoonlijk. Het geeft je 10 verschillende manieren om voor jezelf naar boven te halen wat jou drijft, waar jij energie van krijgt en waar jij goed in bent. Vul je gegevens hierboven in en je ontvangt direct van mij een link om deze whitepaper te downloaden. 

Regelmatig zie je ze voorbijkomen: de oproepen om toch vooral vanuit de Bedoeling te werken, of vanuit je Why. Dat je pas succesvol kunt zijn als je een duidelijke missie en visie hebt geformuleerd. Of dat, als je werkt vanuit je kracht, je nooit meer hoeft te werken. Want dan doe je waar je goed in bent en dat geeft alleen maar energie! Het is allemaal waar, en het is tegelijkertijd zoooo frustrerend. Want niemand vertelt je hóe je dat dan moet doen. Hoe vind je jouw Bedoeling, je Why, je passie, je kracht, je missie en je visie?

Hoe vind je jouw kracht? 

In deze whitepaper geef ik jou antwoord op die vraag. Ik bied je 10 manieren om je kracht te vinden. Jij kiest welke methode jou op dit moment het meeste aanspreekt. Stuk voor stuk geven ze je inzicht in wat jou uniek maakt, wat jij beter kunt dan een ander. Ik begin met mijn eigen verhaal, waarin je kunt lezen hoe ik zelf heb geworsteld met het vinden van mijn kracht. Zo moeilijk kán het voor jou niet eens meer worden, want jij krijgt deze whitepaper in je bezit. 

Wat houd je tegen om vanuit je kracht te werken? 

Ik ben ervan overtuigd dat deze methoden je verder helpen. Dat is de eerste stap, daarmee ben je er waarschijnlijk nog niet. Want je wilt ook meer gaan wérken vanuit je kracht. En daarbij ervaar je misschien weer andere belemmeringen. Ik help je graag bij deze reis, waarin je veel over jezelf zult ontdekken. Heb je hulp of een spiegel nodig, aarzel dan niet om contact met me op te nemen, via info@eline-faber.nl.

 

Contact

 

T: +316 330 450 30
E: info@eline-faber.nl

KvK: 89794796
BTW: NL865112356B01

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media