Als begeleider van verandering ondersteun ik je op verschillende manieren: 

1. Ik help je bij het vinden van jouw kracht

2. Ik ondersteun je bij het profileren van jouw kracht

3. Ik geef jouw team inzicht in hun gezamenlijke kracht

4. Ik krijg mensen mee als dagvoorzitter van jouw evenement

Hieronder leg ik dit verder uit: 

 

1. Wat is jouw kracht? 

Ik heb een methodiek ontwikkeld waarin ik je in 1 dagdeel inzicht geef in jouw unieke eigenschappen, dat wat jou energie geeft, daar waar jij goed in bent en dat wat jou belemmert om écht te gaan doen wat je te doen staat. Daarna gaan we aan de slag om te kijken hoe je je jezelf vanuit deze nieuwe inzichten kunt positioneren.

Deze methodiek noem ik: Positioneren in 1 dag.

Ik bied dit aan in een 1-op-1 sessie van 1 dagdeel, of een workshop met maximaal 3 personen van 1 dag (bijvoorbeeld met een deel van je team, dan heb je meteen een gezellig teamuitje).

Lees verder... 

 

2. Hoe profileer je jezelf?

In Nederland hebben we nogal last van het 'kop-boven-het-maaiveld-syndroom'. Veel mensen zijn bang dat 'jezelf profileren' gelijk staat aan opscheppen, jezelf beter voelen dan de ander, of jezelf verloochenen.

Zonde!

Ik geloof dat je jezelf kunt profileren door gewoon jezelf te zijn. Met jouw kracht, daar waar jij goed in bent, kun je anderen inspireren, een helpende hand bieden of zelfs hun probleem oplossen. Maar ze moeten je wel weten te vinden! Samen zoeken we naar een manier van profileren die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ik ondersteun je bij elke spannende stap. Ik ben immers je begeleider van verandering. 

 

3. Wat is de kracht van je team? 

Of je nu een bedrijf hebt, in een team werkt of onderdeel uitmaakt van een programma: het is belangrijk dat anderen weten waar jouw bedrijf of team voor staat. Als je niet kiest, kunnen mensen niet voor je kiezen. Maar ook intern heeft dit effect: collega’s nemen meer eigen verantwoordelijkheid, omdat ze weten wat er van hen verwacht wordt.

In een workshop van twee tot vier dagdelen bepalen medewerkers in een team, projectgroep of programma met behulp van verschillende werkvormen zélf waar ze voor staan, wie hun belangrijkste doelgroep is, en op welke manier ze zich kunnen onderscheiden van hun partners en concurrenten. Hoeveel tijd het team hiervoor nodig heeft, is afhankelijk van de grootte, samenstelling en 'mate van gedoe' in het team. Je denkt misschien: in mijn team is zoveel aan de hand, dit gaat echt niet werken.

Geloof me, ik heb al zoveel teams geholpen, óók verwaarloosde teams, teams met ruzie en onenigheid, en echt: jouw team kan dit ook. Omdat het zoeken naar de kracht van je team enorm veel energie geeft. Het is leuk, het zorgt voor een gezamenlijk doel en altijd blijkt dat je helemaal niet zo anders over dingen denkt.

Met deze workshop leg je de basis voor een eenduidig verhaal richting interne en externe doelgroepen. Een basis waardoor het team weer mee kan bewegen met veranderingen in hun omgeving. Een basis die bovendien gelegd is door alle leden van het team. Lees verder….

 

4. Dagvoorzitter van jouw evenement

Samen met jou zit ik aan de tekentafel voor een proces waarbij jij een groep in beweging wilt brengen. En ik beloof je: ik krijg de mensen mee in de verandering die jij wilt. 

Het kan dan gaan om een groot evenement, waar je mij als dagvoorzitter voor hebt gevraagd. Of je hebt een vraag hoe je de samenwerking met de samenleving kunt verbeteren (en ja, dat is een heeeeele grote groep). Benieuwd over hoe ik samen met jou jouw krachtige evenement ontwerp? Lees verder... 

 

Contact

Lankhorsterweg 24
7951 PP STAPHORST

T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media