Ontdek wat ik voor jou als HR-professional kan betekenen

Als HR-professional kom je vaak voor uitdagende situaties te staan waar je soms mee kunt worstelen. Hoe kun je bijvoorbeeld effectief omgaan met weerstand? Hoe zorg je ervoor dat leidinggevenden de verandering binnen de organisatie uitdragen? Welke communicatie is belangrijk tijdens een veranderingsproces? En hoe creëer je een gedeeld beeld van de missie, visie en kernwaarden binnen een team? Als je nog niet met mij hebt samengewerkt, ben je wellicht nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Hieronder vind je links naar relevante artikelen, whitepapers en informatie over mijn online webinar over de dynamiek van verandering.

Versterk je team

Gedoe in je team lijkt eerder regel dan uitzondering. Ik heb al veel managementteams en operationele teams geholpen bij het verbeteren van hun samenwerking. Ik zie altijd positieve resultaten ontstaan. Zijn er teams in jouw organisatie die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken? Ik help je graag. Download gratis mijn whitepaper Missie, visie en kernwaarden.

Eline Faber - Sparringpartner voor HR professionals
In 10 stappen missie, visie, kernwaarden

In 10 stappen missie, visie, kernwaarden

Een goede missie en visie staat niet op papier, die zit in de haarvaten van de organisatie. Je voelt ‘m wel, maar je kan er met elkaar nog geen woorden aan geven. In deze whitepaper staat een werkvorm die ik vaak heb gebruikt om teams of directies te helpen die op zoek zijn naar een herijking van de missie, visie en kernwaarden van hun organisatie. Profiteer ervan! Heb je extra ondersteuning nodig? Met mijn ruime ervaring begeleid ik jullie graag in dit proces. Download de whitepaper nu en ontdek hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen!

Webinar onderstroom en bovenstroom

Begrijp de dynamiek van onderstroom en bovenstroom. Als HR-professional word je vaak gevraagd om organisatieveranderingen te begeleiden of de teamsamenwerking te verbeteren. Maar hoe hard je ook probeert, het loopt steeds vast. Er is weerstand, onrust, mensen raken overbelast en oude problemen blijven zich herhalen. Het maakt niet uit wat je communiceert, elke interventie lijkt te mislukken. Wat je nodig hebt, is inzicht in de dynamiek tussen de bovenstroom en de onderstroom. In mijn webinar neem ik je mee in de fascinerende wereld van verandering, zowel zichtbaar als onzichtbaar. Ga je mee op deze reis?

Eline Faber - Sparringpartner voor HR professionals

Aanmeldformulier webinar