Iedereen weet dat het belangrijk is om als organisatie of team je missie, visie en kernwaarden te bepalen. Maar vaak worden dit soort sessies geassocieerd met ellenlange discussies over woorden en zinnetjes, waarbij alle energie na een uur al is weggelekt. En áls er dan eindelijk overeenstemming is over de woorden, dan verdwijnen de visie, missie en kernwaarden in een bureaula, om er zo lang mogelijk niet meer naar om te hoeven kijken.

Dat is zo jammer!

Het idee van het gezamenlijk bepalen van je missie, visie en kernwaarden is juist dat je het gezamenlijk vóelt. Dat je met z’n allen zegt: Ja, dat zijn we echt! Hier zijn we goed in! Hier krijgen we energie van! Hier willen we mee aan het werk! Toch? Waarom maken we van zo’n dag dan altijd zo’n ellendig samenzijn, waarbij alle energie uit je wordt getrokken?
Ik zeg: niet doen! Er is een oplossing!

Ik heb een 10-stappenplan ontwikkeld om op een leuke en inspirerende manier met jouw team de gezamenlijke missie, visie en kernwaarden te bepalen. Vul hieronder je naam en e-mail adres in en ik stuur het je toe! En heb je hulp nodig? Laat het me weten (info@eline-faber.nl)