De sessie ‘Positioneren in 1 dag’ is voor zelfstandig ondernemers én voor professionals in loondienst, die meer uit hun werk willen halen. Ik bied het aan als individuele coachingssessie van 1 dagdeel, of als workshop van 1 dag met maximaal 3 deelnemers. 

Zakelijke wellness

Grenzend aan natuurgebied Het Reestdal, in het Natuur Netwerk Nederland, op het mooiste plekje van Staphorst, bieden de vergezichten je de rust om na te denken over wat jij belangrijk vindt.

Waar de reeën en hazen in de weilanden spelen, fazanten, de bonte specht en zelfs bijeneters hier regelmatig worden gespot, daar help ik jou met de diepere lagen van jouw kracht.  

Ik bied jou een zakelijke wellness, waarbij ook goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Want als alle zintuigen worden verwend, kom je tot de beste ideeën.

Waar jij van bent

Als (zelfstandig) professional is het belangrijk dat jij onder woorden kunt brengen ‘waar je van bent’. Want als je dit duidelijk kunt maken aan de buitenwereld, weten mensen waarom ze voor jou moeten kiezen en weet jij waar je jouw leukste opdrachten kunt vinden.

Inzicht door overzicht

Dit klinkt allemaal nogal ingewikkeld, maar dat is het niet. Ik ben er namelijk van overtuigd dat het al lang in jou zit. Je kunt er alleen nog niet goed bij, je kunt het nog niet onder woorden brengen. Met de speciale werkvormen die ik heb ontwikkeld, krijg ik die woorden wel boven tafel. Op die manier bied ik jou inzicht door overzicht.

Goede en 'slechte' eigenschappen

We achterhalen samen waar jij goed in bent én wat je leuk vindt om te doen. Daar waar jij sterk én onderscheidend in bent. We kijken hierbij naar wat jij je 'goede eigenschappen' en je 'slechte eigenschappen' noemt. Ik maak dat onderscheid niet, omdat daar waar jij 'slechte eigenschappen' ziet, ik juist een kracht zie.

Een voorbeeld: jij ziet altijd overal beren op de weg, en dat zie je als een slechte eigenschap, waar je wel van af zou willen. Ik zie het juist als een eigenschap waar jij je voordeel mee kunt doen. Jij bekijkt een ontwikkeling van veel meer kanten dan iemand die met veel enthousiasme in het diepe springt. Jij bent er waarschijnlijk heel goed in om vooraf een goede analyse te maken van de kansen en de risico's. Om ervoor te zorgen dat je wel 'van de kant komt' en niet blijft hangen in de risico's, is het alleen wel handig om mensen om je heen te verzamelen die je inspireren om de sprong te wagen.

Op deze manier kijken we dus naar jouw kracht én naar wie of wat je nodig hebt, om vanuit je kracht te gaan werken. 

Dat wat jou tegenhoudt

Als jij datgene zou doen waar jouw kracht ligt, dan had je mij niet nodig. Er is dus waarschijnlijk iets wat jou tegenhoudt om echt te kunnen werken vanuit je kracht. Samen komen we erachter wie of wat jou belemmert. Je komt zelf tot die inzichten, ik haal het met verschillende werkvormen alleen maar naar boven. Samen onderzoeken we waar de belemmeringen zitten en welke stappen je mogelijk al kunt zetten om deze belemmeringen op te lossen. Vaak zijn het helemaal niet zulke lastige stappen en meestal zijn ze wel enorm effectief. 

Individuele coaching sessie van een dagdeel: 350 euro ex. BTW

Workshop van een dag met maximaal 3 deelnemers: 250 euro ex. BTW

Locatie: Staphorst

 

Contact

 

T: +316 330 450 30
E: info@eline-faber.nl

KvK: 89794796
BTW: NL865112356B01

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Social media