Als ik mijn werk in een paar woorden zou moeten omschrijven, dan is dat
'Inzicht door overzicht'.

Dat doe ik op drie verschillende manieren:

1. Begeleiden van een groepsproces of bijeenkomst

Samen met jou zit ik aan de tekentafel voor een proces waarbij jij een groep in beweging wilt brengen.
Het kan dan gaan om een groot evenement, waar je mij als dagvoorzitter voor hebt gevraagd. Of je hebt een vraag hoe je de samenwerking met de samenleving kunt verbeteren (en ja, dat is een heeeeele grote groep). Maar ik werk ook veel en graag met teams. Want eerlijk gezegd: de grootste veranderingen beginnen in de kleinste groepen.

2. Jou verder helpen in je ontwikkeling

Elk mens, elke ondernemer, elke professional heeft soms hulp nodig om verder te komen in zijn persoonlijke ontwikkeling. Ook ik ben én word ontzettend geholpen door ondernemers in mijn netwerk die mij inzichten hebben gegeven over waar ik écht goed in ben. In de workshop Positioneren in 1 dag (met 3-5 deelnemers) of de persoonlijke 2-uur sessie geef ik je door middel van een moodboard- en woordensessie inzicht in waar jouw kracht ligt, wat voor jou belangrijk is en welke belemmeringen je voelt om daar te komen.  

3. Korte verhalen

Bijna dagelijks krijg ik inzichten in hoe dingen blijkbaar werken. Deze inzichten schrijf ik op in korte verhalen, waarbij ik zoveel mogelijk bij mezelf blijf. De verhalen staan altijd in verbinding met een groter geheel. Bijvoorbeeld een team, een manager, een organisatie of de samenleving. Op deze manier ontstaan er persoonlijke veranderverhalen die je laten nadenken over de manier waarop je zelf naar de wereld kijkt. Mijn verhalen vind je onder Blogs en ik heb ze een aantal blogs inmiddels gebundeld in het boek Praktisch veranderen, een sprong in het pierenbadje. 

Contact

STAPHORST
T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief:

Social media