Als ik mijn werk in een paar woorden zou moeten omschrijven, dan is dat
'Inzicht door overzicht'.

Dat doe ik op drie verschillende manieren:

1. Begeleiden van een groepsproces of bijeenkomst

Samen met jou zit ik aan de tekentafel voor een proces waarbij jij een groep in beweging wilt brengen.
Het kan dan gaan om een groot evenement, waar je mij als dagvoorzitter voor hebt gevraagd. Of je hebt een vraag hoe je de samenwerking met de samenleving kunt verbeteren (en ja, dat is een heeeeele grote groep). Maar ik werk ook veel en graag met teams. Want eerlijk gezegd: de grootste veranderingen beginnen in de kleinste groepen.

2. Workshops voor veranderaars

Er zijn veel verschillende veranderingsprocessen en daarom zijn er ook veel mensen die deze veranderingsprocessen leiden en begeleiden. Mensen die werken in de HR, communicatie, bedrijfsvoering, en natuurlijk consultants, programmamanagers, projectleiders, enzovoorts. In workshops en trainingen bied ik praktische handvatten voor veranderingsprocessen. Ook help ik je bij persoonlijke en zakelijke positionering en het maken van de juiste keuzes om vanuit je unieke talenten te kunnen werken.

3. Inzicht op papier

Bijna dagelijks krijg ik inzichten in hoe dingen blijkbaar werken. Deze inzichten schrijf ik op in korte verhalen, waarbij ik zoveel mogelijk bij mezelf blijf. De verhalen staan altijd in verbinding met een groter geheel. Bijvoorbeeld een team, een manager, een organisatie of de samenleving. Op deze manier ontstaan er persoonlijke veranderverhalen die je laten nadenken over de manier waarop je zelf naar de wereld kijkt. Mijn verhalen vind je onder Blogs en ik heb ze inmiddels gebundeld in het boek Praktisch veranderen, een sprong in het pierenbadje. 

Contact

Lankhorsterweg 24
7951 PP STAPHORST
T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627

Privacyverklaring

Aanmelden nieuwsbrief

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief:

Social media