Ben je geïnteresseerd in een van onderstaande workshops? Stuur mij dan een e-mail (info@eline.faber.nl) en ik hou je op de hoogte van data en tijdstippen.

Workshop Positioneren in één dag

Je bent zelfstandige of ondernemer geworden, omdat je een persoonlijke missie hebt. Je vindt iets ontzettend leuk of je bent er goed in, en daar verdien jij je geld mee. Toch blijft het lastig om te verwoorden wat jouw toegevoegde waarde is. Waarom ze bij jou moeten zijn, en niet bij jouw concurrent. Kortom, wat de kracht, de essentie, de ‘why’ is van jouw bedrijf. Herken je dit? Kom dan naar de workshop 'Positioneren in 1 dag'. Lees meer…

Workshop: De kracht van je team

Of je nu een bedrijf hebt, in een team werkt of onderdeel uitmaakt van een programma: het is belangrijk dat anderen weten waar jouw bedrijf of team voor staat. Als je niet kiest, kunnen mensen niet voor je kiezen. Maar ook intern heeft dit effect: collega’s nemen meer eigen verantwoordelijkheid, omdat ze weten wat er van hen verwacht wordt.

In een workshop van twee dagdelen bepaalt een team, projectgroep of programma met behulp van verschillende werkvormen zélf waar ze voor staan, wie hun belangrijkste doelgroep is, en op welke manier ze zich kunnen onderscheiden van hun partners en concurrenten.

Hiermee is de basis gelegd voor een eenduidig verhaal richting interne en externe doelgroepen. Een basis die bovendien gelegd is door alle leden van het team. Lees meer….

Workshop Communicatie bij verandering: Hoe krijg je ze mee?

Elke organisatie is in verandering. En in elke organisatie hoor je de vraag: “Hoe krijg ik ze mee?” Zo ingewikkeld is het allemaal niet. Met een paar modellen en theorieën die zich bewezen hebben in de praktijk, help ik je in 1 dag aan voldoende praktische handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Lees meer…