16 en 17 januari Tweedaagse Oogsten 2019 en Zaaien 2020

Gepubliceerd op: 16-12-2019

Weet jij eind van een jaar niet precies wat het jou gebracht heeft? Denk je bij succesvolle mensen: “hoe krijgen zij dat toch ieder jaar wél voor elkaar?" Neem je te weinig tijd om je dromen in concrete doelen te vertalen? Veel mensen vergeten te leren van hun missers en successen. Waardoor ze bij nieuwe doelen en dromen weer in dezelfde valkuilen trappen. Neem daarom de tijd om hier goed over na te denken.

Dat heb ik in elk geval wel gedaan: op 8 en 9 december ben ik met een paar ondernemers 'de hei' op gegaan om 2019 te oogsten en te zaaien voor 2020. Check het filmpje hieronder hoe dat mij bevallen is.  

Jij hebt nu de kans om dit ook mee te maken! Op 16 en 17 januari organiseert Geert Kamps een tweedaagse in Sportcomplex Papendal, waarin je terugkijkt op 2019 en je plannen maakt voor 2020. Op 17 januari ben ik er ook bij, om je te ondersteunen met het vinden van je kracht en het opsporen van belemmeringen om ECHT te doen wat je wilt en waar je goed in bent. 

Lijkt het je wat? Stuur me dan een e-mail en je krijgt alle informatie toegestuurd, zodat je er even rustig over na kunt denken.