Gezocht: Teams from Hell...

Gepubliceerd op: 29-05-2024

Je kent ze wel, van die teams waar altijd gedoe is. Zoals roddelen, ja zeggen en nee doen, pesten, klikken tegen de manager, grensoverschrijdend gedrag, altijd in de weerstand of paniek zaaien om niks. Heb jij zo’n team en denk je: “dit was niks, dit is niks, dit wordt niks, en wie verlost mij van dit zootje ongeregeld?”

Zoek niet verder. Ik ga je helpen.

Voor mijn nieuwste programma ‘Van Gedoe naar Gemak’ zoek ik 5 teams die helemaal vastgelopen zijn. Jij hebt als manager al verschillende interventies geprobeerd, maar niks lijkt te helpen. Ik heb een nieuwe methode ontwikkeld, waarvan de eerste resultaten veelbelovend lijken en daar mag jij van mee profiteren.

 

Programma Van Gedoe naar Gemak

In dit programma zetten we de volgende stappen: 

  • Ik start met persoonlijke interviews met jouw medewerkers en ga op zoek naar de blokkades in het systeem. Uit ervaring blijkt, en dit is ook mijn overtuiging, dat medewerkers stuk voor stuk hun uiterste best willen doen om er wat van te maken. Maar ergens zit er iets vast.
  • Tijdens de interviews komen de blokkades uit de onderstroom boven drijven.
  • Deze worden voorgelegd aan jou en vervolgens ontvang je een onderzoeksrapport met adviezen en aanbevelingen.
  • Bovendien zet ik samen met jou en het team de eerste stappen naar ontwikkeling.

Met dit programma krijg je dus niet alleen inzicht in de blokkades, je krijgt niet alleen een onderzoeksrapport met aanbevelingen, ik help je ook nog mee om ze op te lossen.

 

Meer informatie

Heb jij een 'Team from Hell' en ben jij ten einde raad, neem dan contact met me op. We hebben dan eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of jij en ik een match zijn. Is dat het geval, dan steken we de handen uit de mouwen en gaan we jouw medewerkers transformeren van bengel naar engel 😉.

Wil je nog wat meer informatie over mijn programma? Kijk dan op mijn aanbod, of ga direct naar Van Gedoe naar Gemak.