Of je nu een veranderingsproces doormaakt bij jezelf, of verantwoordelijk bent voor een veranderingsproces in je team of organisatie, je neemt altijd jezelf mee. Dat gebeurt vaak onbewust, en het is mijn taak om jou bewust te maken van het effect van jouw gedrag op het realiseren van de verandering.

Individu, team, organisatie, samenleving

Als Begeleider van verandering kijk ik naar het  hele systeem van verandering: het veranderingsproces, de omgeving waarin de verandering zich afspeelt en wie of wat er nodig is om succesvol te kunnen veranderen. Ik kijk naar verschillende niveaus: individu, team, organisatie en samenleving. Ik kijk dus ook naar wat jij kunt doen om de verandering succesvoller te laten verlopen. En relax, ik ben geen psycholoog, dus je komt niet bij mij 'op de bank'. Ik luister alleen heel aandachtig met al mijn zintuigen. Hiermee geef ik je inzicht in wat er gebeurt bij jezelf en je omgeving. Met die inzichten kun je vaak snel, met simpele interventies resultaten boeken. Je krijgt van mij een eerlijk verhaal. Dit kan confronterend zijn, maar het gebeurt altijd met liefde voor de mens die tegenover mij zit. Ik weet namelijk hoe moeilijk verandering is, en hoeveel moed het vergt om hierbij kritisch naar jezelf te kijken. 

Ik ben regelmatig sparringpartner voor MT's, teamleiders, programmamanagers, kwartiermakers en andere mensen die een veranderopdracht hebben. Samen kijken we wat er gebeurt in de groep, welke effecten de ontwikkelingen (mogelijk) hebben en welke interventies effectief zijn. En geloof me: Veranderen is echt leuk en inspirerend, als je maar weet wat je doet. 

Ten slotte kun je bij mij terecht voor: 

Wil je meer weten, of heb je behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Mail mij dan: info@eline-faber.nl