Als Begeleider van Verandering houd ik me bezig met organisatieontwikkeling in de volle breedte en diepte. Om jou als leidinggevende zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, heb ik een bijzonder netwerk om me heen verzameld van professionals die door het gaatje gaat om jouw organisatie naar een hoger plan te tillen. Stuk voor stuk toppers in hun vakgebied, en we werken met enorm veel plezier met elkaar samen. De energie spat ervan af! 

 

Madelon van Hemel

Samen met gedragspsycholoog Madelon van Hemel ondersteun ik directieteams en organisaties bij de ontwikkeling van hun organisatie. Madelon is de onderzoeker en wetenschapper en is altijd op zoek naar de achterliggende oorzaak van gedrag in organisaties. Ik sta vaak met mijn voeten in de klei en voel en ervaar waar de pijn en frustratie zit. Samen kijken we naar het systeem als geheel en kijken we welke interventies urgent en effectief zijn. We zijn totaal verschillend en tegelijkertijd enorm op elkaar ingespeeld, en de energie en het plezier spat ervan af. 

Madelon van Hemel, Bureau Gedragsstrategie

Callista Roelofs

Callista Roelofs, Waanbrekers

Callista Roelofs is een grootsheid op het gebied van het coachen van teams. Ze leest als het ware de onderstroom in een team, en legt meteen de vinger op de zere plek. Ze heeft een scherpe kijk op wat nodig is in een team. Soms is dat een goed gesprek, soms is dat duidelijkheid over taken, rollen en verantwoordelijkheden en soms is dat gewoon wat extra leiderschap. Ze heeft veel ervaring met het coachen van managementteams en heeft onlangs de opleiding tot systemisch teamcoach met succes afgerond. 

Wij staan het liefst samen voor één groep, omdat we elkaar tijdens een teamsessie prachtig kunnen aanvullen, maar ik vertrouw haar ook blind mijn eigen teams toe. 

Lianne Steinfort

Lianne Steinfort is een zeer goede facilitator en procesbegeleider, met een enorm talent voor visuele verslaglegging. Ze is de illustrator van mijn boek Praktisch Veranderen en ik schakel haar regelmatig in als een opdrachtgever een visuele weergave wil hebben van een jaarplan, een visie of een teamontwikkelplan. Haar tekeningen hebben altijd een vleugje humor, en stralen een enorme positiviteit en plezier uit. 

Lianne Steinfort, Ekster Visualisatie

Heidi Assen

Heidi Assen, Combinatio

Van het bedenken van nieuwe ideeën, het experimenteren daarmee, daarvan leren, naar een concreet resultaat werken. Daar is Heidi Assen een kei in. Bij online of hybride bijeenkomsten, fungeert zij vaak als technisch moderator en ik als dagvoorzitter. Maar andersom kan net zo goed. Ze schakelt snel en is ontzettend creatief & ervaren in het neerzetten en begeleiden van (online) bijeenkomsten. Haar huis staat vol materialen en naslagwerk om creatief en visueel aan de slag te gaan. En daar maakt ze maar al te graag gebruik van.

Samen hebben we het bedrijf Combinatio opgezet, voor het begeleiden van online en hybride bijeenkomsten voor publieke organisaties. Voor en met de samenleving.