Terugblik Positioneren in 1 dag

Gepubliceerd op: 23-08-2019

De workshop Positioneren in 1 dag op 21 augustus zat bommetje vol. Drie professionals in loondienst en twee ondernemers dompelden zich onder in... zichzelf. Het was voor het eerst dat ik deze workshop gaf in deze vorm, en ook voor het eerst bij mij thuis. Dat beviel erg goed en is zeker voor herhaling vatbaar. In onderstaand filmpje, dat ik diezelfde avond maakte, zie je hoe ik erop terugkijk.

Tijdens 'Positioneren in 1 dag' doe ik mini-coachingsessies met iedereen afzonderlijk, maar we bespreken ook een aantal zaken plenair. Juist die combinatie maakt dat je veel aandacht krijgt voor je persoonlijke vraagstukken; niet alleen van mij, maar ook van de andere deelnemers. Daarnaast raak je geïnspireerd door de persoonlijke en enthousiaste verhalen van de anderen. Elk verhaal is uniek en bijzonder, en elk verhaal komt recht uit het hart.

Op deze dag creëer ik dan ook een setting waarin je je direct veilig en thuis voelt. Daarom stel ik mijn huis hiervoor ter beschikking, omdat je je nergens zo thuis voelt als thuis....

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de pagina Positioneren in 1 dag, of meld je direct aan via info@eline-faber.nl.