Positioneren 21 augustus zit vol! Op naar oktober

Gepubliceerd op: 06-08-2019

De workshop Positioneren in 1 dag, op 21 augustus zit helemaal vol. Voor de volgende workshop staan er al drie personen op de wachtlijst, dus deze ga ik binnenkort plannen. Heb jij ook interesse in de 'zakelijke welness' Positioneren in 1 dag? Meld je dan zo snel mogelijk aan, want er kunnen maar vijf deelnemers meedoen, zodat je de aandacht krijgt die jij verdient.

Deze training is voor zelfstandig ondernemers én voor professionals in loondienst, die meer uit hun werk willen halen. Je ontwikkelt op deze dag zelf je positionering, je gaat aan de slag met je Ikigai, we kijken systemisch naar jouw werkveld en aan het einde van de dag ligt er een basis voor een goede communicatiestrategie. Want of je nu in loondienst bent, of zelfstandig ondernemer: het is belangrijk om te laten zien waar je toe in staat bent!

Je wordt uitgenodigd bij mij thuis, een plek met prachtige vergezichten. Geniet maar even van dit filmpje:

Grenzend aan natuurgebied Het Reestdal, op het mooiste plekje van Staphorst, bieden de vergezichten je de rust om na te denken over wat jij belangrijk vindt. Het wordt een zakelijke welness, waarbij ook goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Want als alle zintuigen worden verwend, kom je tot de beste ideeën. Gun jezelf deze dag, en geef je op, via info@eline-faber.nl.

Kosten:
150 euro ex. BTW