21 augustus: Positioneren in 1 dag

Gepubliceerd op: 05-07-2019

Zien jouw klanten waar je je in onderscheidt? Of krijg je vaak klussen die je eigenlijk niet zo leuk vindt? Doe jij wel echt waar je goed in bent? Past je werk bij je, of zit er meer in?

Op 21 augustus geef ik de training Positioneren in 1 dag, waarin je met deze vragen aan de slag gaat. Deze training is voor zelfstandig ondernemers én voor professionals in loondienst, die meer uit hun werk willen halen. Ik werk met minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

Je ontwikkelt op deze dag zelf je positionering, je gaat aan de slag met je Ikigai, we kijken systemisch naar jouw werkveld en aan het einde van de dag ligt er een basis voor een goede communicatiestrategie. Want of je nu in loondienst bent, of zelfstandig ondernemer: het is belangrijk om te laten zien waar je toe in staat bent!

Deze training geef ik expres aan het einde van de zomervakantie, want waarschijnlijk ben je in de vakantieperiode met dit soort vragen geconfronteerd.

Maar het is en blijft vakantie, dus deze dag verloopt in vakantiesfeer. Je wordt uitgenodigd bij mij thuis, waar je onder andere getrakteerd wordt op het uitzicht dat je op de afbeelding hierboven ziet. Of geniet even van dit filmpje:

Grenzend aan natuurgebied Het Reestdal, op het mooiste plekje van Staphorst, bieden de vergezichten je de rust om na te denken over wat jij belangrijk vindt. Het wordt een zakelijke welness, waarbij ook goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Want als alle zintuigen worden verwend, kom je tot de beste ideeën. Gun jezelf deze dag, en geef je op, via info@eline-faber.nl.

Kosten:
150 euro ex. BTW

Datum en tijdstip:
Woensdag 21 augustus
9.00 tot 16.30 uur

Locatie:
Staphorst

Interesse?
Stuur een e-mail naar info@eline-faber.nl