Deze whitepaper bevat werkvormen om met een team de missie, visie en kernwaarden te bepalen. Vul hierboven (of HIER) je gegevens in, en je ontvangt van mij direct een link om het te downloaden. 

Iedereen weet dat het belangrijk is om als organisatie of team de missie, visie en kernwaarden te bepalen. Maar vaak worden dit soort sessies geassocieerd met ellenlange discussies over woorden en zinnetjes, waarbij alle energie na een uur al is weggelekt. En áls er dan eindelijk overeenstemming is over de woorden, dan verdwijnen de visie, missie en kernwaarden in een bureaula, om er zo lang mogelijk niet meer naar om te hoeven kijken.

Dat is zo jammer!

Het idee van het gezamenlijk bepalen van je missie, visie en kernwaarden is juist dat je het gezamenlijk vóelt. Dat je met z’n allen zegt: Ja, dat zijn we echt! Hier zijn we goed in! Hier krijgen we energie van! Hier willen we mee aan het werk! Toch? Waarom maken we van zo’n dag dan altijd zo’n ellendig samenzijn, waarbij alle energie uit je wordt getrokken?
Ik zeg: niet doen! Er is een oplossing!

Ik heb een 10-stappenplan ontwikkeld om op een leuke en inspirerende manier met jouw team de gezamenlijke missie, visie en kernwaarden te bepalen. Vul hierboven je naam en e-mail adres in en je ontvangt direct een link. En heb je hulp nodig? Laat het me weten (info@eline-faber.nl). Ik help je graag!

In 10 stappen missie, visie, kernwaarden

In 10 stappen missie, visie, kernwaarden

Een goede missie en visie staat niet op papier, die zit in de haarvaten van de organisatie. Je voelt ‘m wel, maar je kan er met elkaar nog geen woorden aan geven. In deze whitepaper staat een werkvorm die ik vaak heb gebruikt om teams of directies te helpen die op zoek zijn naar een herijking van de missie, visie en kernwaarden van hun organisatie. Profiteer ervan! Heb je extra ondersteuning nodig? Met mijn ruime ervaring begeleid ik jullie graag in dit proces. Download de whitepaper nu en ontdek hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen!

Contact

 

T: +316 330 450 30
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media