Nieuwsbrief Gedoe in je Team

Gepubliceerd op: 23-02-2024

De nieuwsbrief van dit kwartaal staat in het teken van de Dag van de Lerende Organisatie, op 8 april, bij Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Kom je ook? Ik geef daar een workshop 'Gedoe in je Team'. Waar ik antwoord ga geven op alle vragen die live aan me zullen worden gesteld. 

Het thema van de Dag van de Lerende Organisatie is: Leiderschap, als je het even niet weet. Ik ga tijdens deze workshop het niet-weten omarmen. Ik weet niet met welke vragen ik word geconfronteerd. Ik weet niet wie er in de zaal zit. Ik weet niet of ik impact kan maken. Het enige waar ik van verzekerd is mijn kennis en ervaring van gedoe in teams. Het wordt spannend, het wordt inspirerend en we gaan leren van en met elkaar. Lees meer hierover in mijn nieuwsbrief.  

Lees verder