Veel mensen vinden het moeilijk om zichzelf goed te presenteren. Het beeld dat andere mensen van hen hebben strookt vaak niet bij hoe ze zichzelf zien of willen laten zien. De vraag is: hoe komt het dat dit niet aansluit? Heeft dit met je presentatie te maken? Of zien anderen juist talenten van jou die je zelf nog niet had ontdekt?

In de workshop Laat jezelf zien! gaan we met allerlei werkvormen op zoek naar jouw kracht, jouw talent. En hoe jij dat zo goed mogelijk kunt laten zien aan de buitenwereld.

We houden het praktisch en gezellig. Maar wel met effectieve werkvormen, waarmee je jezelf beter leert kennen en beter kunt presenteren.

De workshop begint met theorie over imago, presentatietechnieken, kleding, kleurgebruik en je houding. Al die dingen beïnvloeden de manier waarop mensen naar je kijken, of je dat nu wilt of niet. De buitenkant doet ertoe. Maar de binnenkant ook. Daarom gaan we 's middags dieper in op jouw interesses en talenten. En vervolgens kijken we hoe je deze beter voor het voetlicht kunt brengen.

Aan het einde van deze workshop heb je inzicht in wat je leuk vindt, waar je goed in bent en hoe je jezelf kunt presenteren, zodat de buitenwereld dit ook in jou herkent. Het zal je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe loopbaan, of in je ontwikkeling als zelfstandig ondernemer.

De groep is niet groter dan acht personen. Op deze manier is er voldoende ruimte om al je vragen te kunnen beantwoorden. Je gaat natuurlijk zelf aan het werk met jouw kracht, maar er is ook veel interactie met de andere deelnemers. Je leert dus ook veel van elkaar.


Contact

Lankhorsterweg 24
7951 PP STAPHORST
T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627

Privacyverklaring

Social media