Je hoort weleens: als je doet waar je goed in bent en wat je fantastisch vindt, om te doen, dan hoef je geen dag meer te werken. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar hoe vind je nou datgene waar je goed in bent én wat je leuk vindt én wat ook nog brood op de plank brengt. Ik vind tuinieren erg leuk en dat gaat ook best goed, maar er is echt geen mens die zit te wachten op Eline als hovenier. Echt niet. 

Dus hoe vind je jouw kracht? Ik heb er zelf ruim tien jaar over gedaan om dit voor mezelf uit te zoeken, en daarbij maakte ik twee fouten: 1) Ik deed onvoldoende zelfonderzoek en 2) ik heb niemand gevraagd om me hierbij te helpen. Per toeval ontdekte ik gaandeweg verschillende werkvormen die mij en anderen geweldig hebben geholpen bij deze zoektocht. Maar dat heeft wel wat lang geduurd. Dat kan dus een stuk sneller! 

Gratis: 10 manieren voor het vinden van jouw kracht

Mijn kennis en ervaring heb ik verzameld in een (gratis) overzicht met werkvormen om je eigen kracht te leren ontdekken. Ook heb ik blogs geschreven die jou kunnen helpen en inspireren. Dit is de goedkoopste (en langste) weg om inzicht te krijgen in je kracht.

--

Positioneren in 1 dag

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding? In slechts 1 dagdeel geef ik jouw inzicht in je kracht, je belemmeringen en mogelijke patronen of overtuigingen die je in de weg zitten om echt te gaan werken vanuit jouw kracht. Door gebruik te maken van een bewezen methode met een aantal bijzondere werkvormen haal ik de informatie naar boven die jij nodig hebt om verder te kunnen. 

Contact

Lankhorsterweg 24
7951 PP STAPHORST

T: +31633045030
E: info@eline-faber.nl

KvK: 60399627
BTW: NL001658270B63

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor updates via e-mail:

Social media

 

Leer jezelf te profileren

Leuk als je weet wat je kracht is, maar hoe zorg je er nu voor dat iedereen weet wat jouw kracht is? Hoe kom jij in de picture bij jouw doelgroep? Samen zoeken we naar een manier van profileren die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Ik help je bij elke spannende stap als begeleider van verandering. Ik ben een soort grote encyclopedie van mensen, boeken, filmpjes en andere inspirerende hulpbronnen die jou helpen om jouw profilering op jouw manier te doen. 

.

.