11 oktober: Positioneren in 1 dag

Gepubliceerd op: 01-09-2019

Op vrijdag 11 oktober geef ik de training Positioneren in 1 dag, waarin je met deze vragen aan de slag gaat. Deze training is voor zelfstandig ondernemers én voor professionals in loondienst, die meer uit hun werk willen halen. Ik werk met minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers, zodat je de aandacht krijgt die je verdient.

Je ontwikkelt op deze dag zelf je positionering, we kijken systemisch naar jouw talenten en de ontwikkeling die je door wilt maken. Ook besteden we aandacht aan je pitch, je Ikigai en geef ik je tips om meer doelgericht met je missie aan de slag te gaan. Want of je nu in loondienst bent, of zelfstandig ondernemer: het is belangrijk om de wereld te laten zien waar je toe in staat bent!

Je wordt uitgenodigd bij mij thuis, waar je onder andere getrakteerd wordt op het uitzicht dat in dit filmpje:

Grenzend aan natuurgebied Het Reestdal, op het mooiste plekje van Staphorst, bieden de vergezichten je de rust om na te denken over wat jij belangrijk vindt. Het wordt een zakelijke welness, waarbij ook goed voor de innerlijke mens wordt gezorgd. Want als alle zintuigen worden verwend, kom je tot de beste ideeën.

Gun jezelf deze dag, en geef je op, via info@eline-faber.nl.

Kosten:
150 euro ex. BTW

Datum en tijdstip:
Vrijdag 11 oktober
9.00 tot 16.30 uur

Locatie:
Lankhorsterweg 24 a, Staphorst

Interesse?
Stuur een e-mail naar info@eline-faber.nl